DZIAŁ 21 RÓŻNE PRZETWORY SPOŻYWCZE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0402 10 19 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg
-
Kod CN: 9619 00 79 - Artykuły higieniczne dla kobiet (z wył. Z materiałów włókienniczych, i podpasek higienicznych i tamponów)
-
Kod CN: 0207 54 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8408 90 21 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), do trakcji szynowej
-
Kod CN: 4005 20 00 - Mieszanki kauczukowe (gumowe), niewulkanizowane, w postaci roztworów lub dyspersji (z wył. napełnionych sadzą lub krzemionką, i mieszanin kauczuku naturalnego, balaty, gutaperki, guayule, chicle i podobnych żywic naturalnych z kauczukiem syntetycznym lub faktysą pochodząca z olejów)
-
Kod CN: 8439 - Urządzenia do wytwarzania masy włóknistego materiału celulozowego lub do wytwarzania, lub obróbki wykańczającej papieru lub tektury (z wył. autoklawów, kotłów, suszarek, pozostałych urządzeń grzewczych i kalandrów); ich części
-
Kod CN: 6803 00 - Łupki obrobione i artykuły z łupków lub z łupków aglomerowanych (z wył. granulek, odłamków i proszku z łupków, kostek mozaikowych, rysików z łupków, gotowych do użycia łupków lub tabliczek z powierzchnią do rysowania lub pisania)
-
Kod CN: 2903 91 00 - Chlorobenzen, o-dichlorobenzen i p-dichlorobenzen
-
Kod CN: 6115 21 00 - Rajstopy i trykoty, z włókien syntetycznych, dziane, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów (z wył. wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku)
-
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)